Események

Riasztás időpontja: 2019, július 26 - 22:35

Melléképület tetőszerkezete égett

Gyomaendrődön a Dr. Csókási Béla téren lévő lakóingatlan melléképületében a tulajdonos 3 üstben zsírt sütött, melyet felügyelet nélkül hagyott és tűz keletkezett mely a tetőszerkezetre terjedt át. A tűz során 6 db Pb gázpalackot is ért a tűz, de szerencsére egy sem robbant fel. A tüzet a Gyomaendrődi és a Szarvasi tűzoltók 1 db gyorsbeavatkozó és 1 db C...


Riasztás időpontja: 2019, július 22 - 11:01

Nagyméretű fa útra dőlt

Gyomaendrődön Öregszőllő irányába egy nagyméretű nyárfa útra dőlt, forgalmi akadályt képzett. Az egység motoros láncfűrésszel a fát eltávolította.   


Riasztás időpontja: 2019, július 5 - 20:38

Személygépkocsi árokba csúszott

Gyomaendrődön az Ady Endre utcában egy Volkswagen típusú személygépkocsi árokba csúszott. A Gyomaendrődi tűzoltók kiérkezés után áramtalanítás elvégezték majd kézi erővel kitolták a személygépkocsit. Személyi sérülés nem történt.  


Riasztás időpontja: 2019, június 25 - 21:02

Kínai áruház udvarán égettek

Gyomaendrődön a Fő út 16 szám alatt lévő Kínai áruház udvarán a tulajdonos kb 5m2 területen szemetet égetett. Az esetről a Szarvasi Hivatásos Tűzoltóság is értesítve lett, akik a szarvas 2 fecskendővel a helyszínre érkeztek, hogy a szükséges helyszín ellenőrzés végrehajtsa. A tűz nem terjedt át semmire személyi sérülés nem történt.  


Riasztás időpontja: 2019, június 16 - 06:55

Gyomaendrődön a Gárdonyi Géza utcában egy családi ház melléképülete teljes terjedelmében kiégett. A tűzoltóság kiérkezése előtt egy PB palack felrobbant. A tűz a szomszéd melléképületére is átterjedt. A tűzet 2 db C illetve 2 db gyors sugárral sikerült eloltani.  A tulajdonos elmondása szerint kb 80 db csirke elpusztult a tűzbe. Személyi sérülés nem...


Riasztás időpontja: 2019, június 12 - 18:59

Trágyakazal éget

Gyomaendrőd és Nagylapos között egy 60*10 méter hosszú és 3 méter magas trágyakazal teljes egészében füstölt, éget. A helyszínre vonult a Gyomaendrődi, Szarvasi és Szeghalmi tűzoltók vonultak ki. A tűzet 3 db gyorsbeavatkozóval 1 db C sugárral 2 db erőgéppel és 24 óra munkával sikerült eloltani.  


Riasztás időpontja: 2019, április 26 - 09:04

Tűz a szeméttelepen

Tűz ütött ki Gyomaendrőd külterületén lévő szeméttelepen. A tűz egy kb 8-10 méter magas szeméthegyen 400m2 –es területen éget. A helyszínre a Gyomaendrődi tűzoltókon kívül riasztották a Szarvas 1, Szarvas 2, a Szarvas-víz és a Szeghalom vízszállított is. A tüzet 4 db C vízsugárral  több mint 5 óra munkával sikerült eloltani. 


Riasztás időpontja: 2019, április 17 - 04:32

Kigyulladt egy mosógép

Gyomaendrődön a Tanács utcában egy mosógép gyulladt ki, a tűz a  mellette lévő ruhákra is átterjedt. A tűzet 1 db gyorsbeavatkozóval eloltották, majd kiszellőztették a lakást. Egyéb anyagi kár illetve személyi sérülés nem történt. Az ott lakó hölgy másik ingatlanba éjszakázott, ezért lakossági intézkedésre került sor.


Riasztás időpontja: 2019, április 6 - 12:16

Gyomaendrődön a Gárdonyi Géza utcában nádas mellett kb 20 nm trágya kazal füstölt. Az egység kéziszerszámokkal és egy gyorsbeavatkozóval a füstölést megszüntette.


Riasztás időpontja: 2019, április 1 - 16:21

Segítségnyújtáshoz kellett vonulnia a Gyoma -1 –nek Gyomaendrőd Korányi Frigyes utcába, ahol az udvarba egy férfi magatehetetlen állapotba feküdt a földön. Az egység a kiskapun behatolt, a mentők a sérültet megvizsgálták, majd a békéscsabai sürgősségi osztályra szállították be.