Események

Riasztás időpontja: 2021, március 9 - 10:02

Lakott melléképület teljes terjedelembe égett.

Gyomaendrődön a Kürt utcában egy lakóház alsó épülete teljes terjedelembe égett. Egy fő könnyű sérülést szerzett. a Gyomaendrődi és szarvasi tűzoltók a tüzet elotották. 


Riasztás időpontja: 2021, február 28 - 11:59

Gaz, avar égett

Gyomaendrőd és Kondorod között gaz , avar égett. 


Riasztás időpontja: 2021, február 3 - 21:03

Kisteher autó éget

Gyomaendrődön a Toldi Miklós utcába egy Wolkswagen transporter kiteher autó teljes terjedelmében égett, a tűz keletkezésének oka ismeretlen. A tűz nem terjedt át másra, személyi sérülés nem történt. Az egység gyorssugárral a tüzet eloltotta.


Riasztás időpontja: 2021, január 14 - 01:04

Lakóház 2 szobája égett

Tűz ütütt ki egy lakoház két szobájába 2021.01.14 -én hajnal 1 óra után. Az esethez a gyomaendrődi önkormányzati és a szarvasi hivatásos tűzoltóság egységei vonultak. A helyszínen egy kb. 10 m2 saralt födémel rendelkező vályog épület 2 szobája éget. A kiérkező egységet 1 db gázpalackot hoztak ki az épületböl. A  tűz a tetőszerkezetre nem terjed át....


Riasztás időpontja: 2021, január 7 - 10:35

Közlekedési baleset

Gyomaendrődön a Kondorosi úton két személygépkocsi ütközött. Egy személy beszorult, őt a kiérkező egység kiszabadította a mentő szolgálatnak átadta akik könnyű sérüléssel kórházba szállították. 


Riasztás időpontja: 2019, július 26 - 22:35

Melléképület tetőszerkezete égett

Gyomaendrődön a Dr. Csókási Béla téren lévő lakóingatlan melléképületében a tulajdonos 3 üstben zsírt sütött, melyet felügyelet nélkül hagyott és tűz keletkezett mely a tetőszerkezetre terjedt át. A tűz során 6 db Pb gázpalackot is ért a tűz, de szerencsére egy sem robbant fel. A tüzet a Gyomaendrődi és a Szarvasi tűzoltók 1 db gyorsbeavatkozó és 1 db C...


Riasztás időpontja: 2019, július 22 - 11:01

Nagyméretű fa útra dőlt

Gyomaendrődön Öregszőllő irányába egy nagyméretű nyárfa útra dőlt, forgalmi akadályt képzett. Az egység motoros láncfűrésszel a fát eltávolította.   


Riasztás időpontja: 2019, július 5 - 20:38

Személygépkocsi árokba csúszott

Gyomaendrődön az Ady Endre utcában egy Volkswagen típusú személygépkocsi árokba csúszott. A Gyomaendrődi tűzoltók kiérkezés után áramtalanítás elvégezték majd kézi erővel kitolták a személygépkocsit. Személyi sérülés nem történt.  


Riasztás időpontja: 2019, június 25 - 21:02

Kínai áruház udvarán égettek

Gyomaendrődön a Fő út 16 szám alatt lévő Kínai áruház udvarán a tulajdonos kb 5m2 területen szemetet égetett. Az esetről a Szarvasi Hivatásos Tűzoltóság is értesítve lett, akik a szarvas 2 fecskendővel a helyszínre érkeztek, hogy a szükséges helyszín ellenőrzés végrehajtsa. A tűz nem terjedt át semmire személyi sérülés nem történt.  


Riasztás időpontja: 2019, június 16 - 06:55

Gyomaendrődön a Gárdonyi Géza utcában egy családi ház melléképülete teljes terjedelmében kiégett. A tűzoltóság kiérkezése előtt egy PB palack felrobbant. A tűz a szomszéd melléképületére is átterjedt. A tűzet 2 db C illetve 2 db gyors sugárral sikerült eloltani.  A tulajdonos elmondása szerint kb 80 db csirke elpusztult a tűzbe. Személyi sérülés nem...