Műszaki mentések

Riasztás időpontja: 2019, július 22 - 11:01

Nagyméretű fa útra dőlt

Gyomaendrődön Öregszőllő irányába egy nagyméretű nyárfa útra dőlt, forgalmi akadályt képzett. Az egység motoros láncfűrésszel a fát eltávolította.   

Riasztás időpontja: 2019, július 5 - 20:38

Személygépkocsi árokba csúszott

Gyomaendrődön az Ady Endre utcában egy Volkswagen típusú személygépkocsi árokba csúszott. A Gyomaendrődi tűzoltók kiérkezés után áramtalanítás elvégezték majd kézi erővel kitolták a személygépkocsit. Személyi sérülés nem történt.  

Riasztás időpontja: 2019, április 1 - 16:21

Segítségnyújtáshoz kellett vonulnia a Gyoma -1 –nek Gyomaendrőd Korányi Frigyes utcába, ahol az udvarba egy férfi magatehetetlen állapotba feküdt a földön. Az egység a kiskapun behatolt, a mentők a sérültet megvizsgálták, majd a békéscsabai sürgősségi osztályra szállították be.    

Riasztás időpontja: 2019, március 23 - 11:36

Gyomaendrődön a Mátyás király utcában egy kutya kútba esett, az egység mentőkötél és dugólétra segítségével kiemelték az állatott.

Riasztás időpontja: 2019, március 7 - 12:51

Fa útra dőlt

Gyomaendrődön a vasút állomáson agy nagyméretű fűzfa ága úttestre dőlt. Gyoma 1 állománya 1 db láncfűrész segítségével  a leszakadt faágat eltávolította, anyagi kár nem keletkezett.

Riasztás időpontja: 2019, február 25 - 07:38

Gyomaendrődön a fő út 42 szám alatt lévő gyermekotthon udvarába lévő száraz fenyő kettétört, a letört darab a tetőre eset. A gyomai egység láncfűrész és dugólétra segítségével eltávolította a leszakadt ágat. A tetőszerkezet cserépborítása kb 1 nm megsérült, melyet az egység kijavított.

Riasztás időpontja: 2019, február 22 - 16:45

A gyomai takarékszövetkezett tetejét a  szél megbontotta. A helyszínre a Gyoma 1 illetve a Csaba létra lett le riasztva. A leszakadt bádogot az egységek eltávolították. Az érintett területet körbeszalagozták. személyi sérülés nem történt.  

Riasztás időpontja: 2019, február 11 - 17:33

Gyomaendrődön a Tamási Áron utcába lévő családi házba levő Co érzékelő bejelzett. Az esethez a Gyomaendrődi Önkormányzat tűzoltói a Dégáz szakemberei valamint a Békés megyei Katasztrófavédelmi Műszaki Szolgálat egysége lett leriasztva. A helyszínen a lakóingatlan fürdőszobájában lévő nyílt égésterű vízmelegítőnél 15-30 ppm-et mértek. A Dégáz szakemberei...

Riasztás időpontja: 2019, február 7 - 15:29

Gyomaendrődön a Vásártéri lakótelepen egy idős hölgy gondozója nem tudott bejutni a lakásba. A gyomai egységek a lakóépületbe való behatolás után az idős hölgyet megtalálták, a mentőszolgálat munkatársainak megállapították hogy a hölgy elhunyt.

Riasztás időpontja: 2019, február 4 - 21:58

Gyomaendrődön Kocsorhegyen  egy ügyeletes gépjármű elakadt. A gyomai  egység kiérkezés után kézi erővel kiszabadította a szgk.